Word lid!

  • 1 Kies het lidmaatschapstype
  • 2 Persoonlijke gegevens
  • 3 Klaar!

Beste aankomend Explo (alumni)lid! 

Welkom op deze pagina, hier kun je jezelf aanmelden om lid of alumnilid te worden van S.V. Exploratio. Om (Alumni)lid te worden moet er wel sprake zijn van affiniteit met de opleiding MBRT. 

De studievereniging organiseert gedurende het studiejaar vele activiteiten. Normaal lid worden biedt gratis toegang tot de bijlessen en de maandelijke borrels. Als lid krijg je ook korting op de activiteiten die georganiseerd worden. De activiteiten kunnen van alles zijn, zoals bowlen, een karaoke-avond, maar ook een educatief tripje naar bijv. Body Worlds in Amsterdam en natuurlijk niet te vergeten het epische eindfeest! Verder organiseert de studievereniging jaarlijks een buitenlandse reis naar bijvoorbeeld Berlijn, een binnenlandse reis naar bijvoorbeeld Utrecht en wordt er een vakinhoudelijk tijdschrift gemaakt genaamd Altius.

Dit alles krijg je voor maar €15,- per jaar!

Het alumnilidmaatschap 

Het alumnilidmaatschap is een lidmaatschap bij studievereniging Exploratio speciaal voor afgestudeerden aan de opleiding MBRT, mensen die zijn gestopt met de opleiding MBRT of docenten. Het is geen vereiste dat je tijdens de studie MBRT lid bent geweest van studievereniging Exploratio. Het alumnilidmaatschap kost €7,50 per jaar. Voor alumnileden zullen exclusieve activiteiten worden georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan netwerkactiviteiten, werkveldbezoeken en sociale activiteiten. Uiteraard zijn alumnileden ook welkom op de overige activiteiten van studievereniging Exploratio, welke georganiseerd worden voor alle leden. Hierbij betalen alumnileden dezelfde prijs als leden met een normaal lidmaatschap. Let op! Bij meerdaagse activiteiten betalen alumnileden de niet-ledenprijs en bij drukbezochte activiteiten en meerdaagse activiteiten krijgen leden met een normaal lidmaatschap voorrang op alumnileden. De exclusieve activiteiten voor de alumnileden zullen worden georganiseerd door de alumnicommissie. Deze commissie zal bestaan uit alumnileden. De alumnicommissie is de enige commissie binnen studievereniging Exploratio waaraan alumnileden mogen deelnemen. Alumnileden zijn uiteraard ook van harte welkom op de algemene ledenvergaderingen, echter hebben zij geen stemrecht. Door alumnilid te worden blijf je de vereniging en de MBRT-studenten steunen, vergroot je je eigen netwerk en dat van de leden van de vereniging. 

 

 

                                                                                                                                            normaal lidmaatschap 

            

Alumnilidmaatschap                                       

Voor wie

Afgestudeerde of gestopte MBRT-studenten of docenten

(Oud)MBRT-studenten, docenten of personen nauw verwant aan de studie MBRT

Kosten per jaar

€7,50

€15,-

Activiteiten voor alumnileden

X

Algemene activiteiten

Deelname aan alumnicommissie

X

Deelname aan overige commissies

X

Stemrecht tijdens ALV’s

X

 

Lidmaatschapstype