Feestcommissie

Feestcommissie

Heleen Benninga (2020) Extern coördinator
Melanie van den Berg (2019) Fotograaf
Vera Eisen (2019) Voorzitter
Frans Jonker (2020) Penningmeester
Manon van der Let (2020) Secretaris
Anna Mecklenborg (2019) Vice-voorzitter

Hey mensen,

De feestcommissie organiseert elke maand een borrel. Dit jaar gaat dat toch even wat anders. Nu met de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om de borrels online te houden. Het is een raar jaar, maar toch gaan wij ons best doen om gezellige online borrels te organiseren en wanneer het weer kan fysiek. Elke borrel heeft een ander thema, waarin je verkleed naartoe kan gaan. We hebben dit jaar al een thema borrel mogen organiseren en natuurlijk zullen er velen volgen. Ook organiseren wij een gala en het eindfeest. 

Dit jaar bestaat de feestcommissie uit 6 leden.

Mijn naam is Vera Eisen. Ik ben 18 jaar oud en zit in mijn tweede jaar. Dit jaar ben ik de voorzitter van de feestcommissie en zorg ik dat alles soepel kan verlopen.

Mijn naam is Anna Mecklenborg en ik ben 19. Ik zit in mijn tweede jaar van MBRT en ik ben Vice voorzitter. Samen met Vera zorgen wij ervoor dat alles binnen de feestcommissie en buiten met andere partijen soepel verloopt

Mijn naam is Heleen Benninga. Ik ben 17 jaar oud en zit in mijn 1ste jaar MBRT. Ik ben dit jaar de extern coördinator wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de communicatie tussen onze commissie en andere partijen.

Mijn naam is Frans, 21 jaar en ga over de geldzaken binnen de feestcommissie dit jaar. Het is mijn eerste jaar aan de MBRT en hoop niet m'n laatste.

Mijn naam is Manon van der Let. Ik ben 18 jaar en eerstejaars MBRT. Ik ben net begonnen als secretaris van de feestcommissie. Zo zorg ik ervoor dat dat alle leuke ideeën worden vastgelegd.

Ik ben Melanie van den Berg, ik ben 20 jaar oud en zit in het tweede jaar MBRT. Mijn functie in de feestcommissie is fotograaf en ik maak de leuke foto’s tijdens de borrels!

484AF186-2CED-44F6-828C-07F5333B995E_1_105_c.jpeg