Feestcommissie

Feestcommissie

Aniek Eliza Josephina Bouhuis (2018) Voorzitter
Koen Reimert (2018) Vicevoorzitter
Anna Mecklenborg (2019) Secretaris
Vera Eisen (2019) Penningmeester
Naomi Chan (2019) Extern coördinator
Romee Coster (2019) Fotograaf

Hoi lieve mensen,

Wij van de feestcommissie zijn er dit jaar voor om de gezellige feestjes voor Exploratio te organiseren. Elke maand organiseren we een fantastische borrel met elke keer een ander thema. Daarnaast hebben wij afgelopen december het succesvolle gala georganiseerd en gaan wij het einde van het schooljaar knallend afsluiten met een eindfeest. Het eindfeest wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Voor elk feest zorgen wij voor een leuk thema en de bijpassende decoratie. Het gala had dit jaar het thema ‘Bal Masqué’, dit vond iedereen een groot succes en daarom hebben we er als commissie alle vertrouwen in dat de toekomstige feestjes ook een succes gaan worden.

Dit jaar bestaat onze leuke commissie uit zes gezellige actieve leden. 5 meiden en 1 jongen. Aniek Bouhuis (voorzitter) en Koen Reimert (vice-voorzitter) zitten allebei in het tweede jaar van de opleiding en leiden dit jaar de commissie. Daarnaast worden ze versterkt door 4 leuke meiden uit het eerste jaar van de opleiding. Anna Mecklenborg (secretaris), Vera Eisen (penningmeester), Naomi Chan (extern coördinator) en Romee Coster (fotograaf). Deze 4 meiden maken de feestcommissie compleet. We zijn een hechte groep die samen veel plezier hebben in het organiseren van de feestjes. 

Genoeg nu over ons en onze leuke commissie want we zijn alweer dorstig en hebben alweer zin in een biertje. Jullie ook? Kom dan langs één van onze leuke themafeestjes. Wij als commissie hopen dat we iedereen een leuke tijd naast de studie kunnen geven waardoor je misschien heel even niet meer denkt aan straling en breuken.

Heel veel liefs de feestcommissie

image1.jpg