Introcommissie

Introcommissie

Myrthe Engel (2019) Vicevoorzitter
Puck Jantina Gerrie Fidder (2019) Voorzitter Activiteiten
Maaike Geerling (2019) Voorzitter Bar
Loren Golverdingen (2020) Lid Activiteiten
Noortje Maria Adriana Huisman (2020) Lid Kook
Mariët Geessien Ida Leeuwma (2020) Lid Kook
Roos Simone Lemmen (2019) Lid Activiteiten
Roos Metselaar (2020) Lid Bar
Carine van der Pol (2017) Lid Kook
Nikki Prent (2019) Lid Bar
Lisanne Alike Schoppers (2020) Lid Activiteiten
Erna Smit (2019) Algemeen voorzitter
Mex Marli ter Weele (2019) Vicevoorzitter Activiteiten
Reinout Xander op 't Zandt (2019) Voorzitter Kook

Introcommissie 

Hallo lezers van de Nieuwsbrief! 

Ik ben Erna Smit, 18 jaar en ik ben dit jaar de voorzitter van de introcommissie. De introcommissie bestaat uit een groep van ongeveer 15 studenten die dit jaar de introductieperiode gaan organiseren voor de aankomende eerstejaars studenten. Binnen de introcommissie hebben we verschillende subcommissies: de activiteitencommissie, de barcommissie en de kookcommissie. De activiteitencommissie zorgt ervoor dat er leuke activiteiten te doen zijn in de introductieperiode. De barcommissie zorgt voor alle lekkere drankjes tijdens de feestjes en de kookcommissie zorgt voor het ontbijt, de lunch en natuurlijk het diner. De rol van mij als voorzitter is om samen met de vicevoorzitter erop toe zien dat alles goed geregeld is om er een superleuke tijd van te maken voor de aankomende eerstejaars studenten. Ik heb er enorm veel zin in. Groetjes! 

Heyhey, mijn naam is Myrthe en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in het 2e jaar van de studie MBRT. Dit jaar ben ik de vicevoorzitter van de introcommissie! Als vicevoorzitter ondersteun ik de voorzitter met al haar taken en neem deze over als zij ze door een of andere reden niet kan uitvoeren. Verder help ik de subcommissies waar nodig. Samen gaan we er een leuke introductieperiode van maken!! 


Barcommissie 

Wij zijn Maaike Geerling (18), Nikki Prent(19) en Roos Metselaar(20) en wij vormen dit studiejaar de barcommissie binnen de introcommissie.  

We hebben superveel zin om het introkamp (als het door mag gaan) voor de toekomstige eerstejaars te organiseren en gaan er alles aan doen om er met onze mede- commissieleden een gezellige tijd van te maken. 


Kookcommissie 

Deze commissie houdt zich bezig met het eten op het introkamp. Zo gaan wij proberen dit jaar de buikjes van iedereen te vullen met heerlijk eten. Deze commissie bestaat uit Mariet, Noortje, Carine en Reinout. Allemaal houden we natuurlijk van koken en lekker eten 😊 .  Ook een drankje op de tijd gaat er bij ons zeker in. We hopen er een mooi introkamp van te maken met lekker eten !  


Activiteiten 

Puck: 

Hoi allemaal, mijn naam is Puck en dit jaar ben ik de voorzitter van de activiteitencommissie voor het introkamp. Ik ben 19 jaar oud en zit in het 2e jaar van de opleiding. Verder roei ik bij Gyas en ben ik altijd in voor gezelligheid en een drankje!! Laten we er met z’n allen een mooi jaar van maken! 

Mex: 

Hee allemaal, Ik ben Mex en ben 19 jaar oud. Ik zit in het 2e jaar van de studie. In mijn vrije tijd roei ik bij Gyas en sport ik veel bij de aclo. Daarnaast vind ik het altijd leuk om een drankje te drinken met vriendinnen en hou ik van netflixen. Dit jaar ben ik voorzitter van de activiteitencommissie voor het introkamp. Dit houdt in dat ik dit jaar samen met de rest van deze commissie de activiteiten tijdens de introductieweek ga organiseren. Samen met de rest van de introductiecommissie gaan we ervoor zorgen dat de nieuwe studenten een hele gezellige en leuke introductieweek gaan hebben. 

Lisanne: 

Hey, mijn naam is Lisanne (19 jaar) en ik zit in het 1e jaar van MBRT. Naast dat ik heel graag dans, hou ik er ook van om drankjes te doen met vrienden! Ik mag de activiteitencommissie dit jaar versterken binnen het introteam. Als lid help ik met het organiseren van activiteiten in de introweek voor de 1e jaars van volgend jaar, waarbij ze elkaar beter kunnen leren kennen op een leuke en gezellige manier. 

Roos: 

Hallo allemaal. Ik ben Roos Lemmen en ik zit in de introcommisie. Dit houdt in dat ik met een groep mensen verantwoordelijk ben voor de introductie van de eerste jaars. Ik zit zelf in de activiteitencommissie, waar we dus activiteiten gaan bedenken en organiseren voor bijvoorbeeld het introkamp. Wat we hopen te organiseren! Ik ben zelf 18 jaar en woon in Groningen. Mijn hobby’s zijn hockeyen en een wijntje doen met vriendinnen. En ik heb veel zin in dit jaar bij de introcommisie. 

Loren:

Ik ben Loren Golverdingen en ben actief binnen de promotiecommissie en de activiteitencommissie van de introcommissie. Ik ben 17 jaar, woon in Wouterswoude en dit is mijn eerste jaar MBRT. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn vriend te vinden in Leeuwarden of speel ik Pokemon go. Mijn hobby’s zijn honkbal, ik kijk anime, game zo af en toe en wanneer ik er zin in heb speel ik wel eens piano. Samen met Roos en Sanne introduceer ik jullie met de medestudenten, de sfeer binnen de opleiding en de studievereniging Exploratio door middel van leuke opdrachten, quizzen, spelletjes en superleuke andere activiteiten.

WhatsApp_Image_2021-03-22_at_15.03.10.jpeg