Buitenlandse reiscommissie

Buitenlandse reiscommissie

Esther van der Veer (2020) Voorzitter
Heert Tjidde Metselaar (2020) Vice-voorzitter
Sarie Neeltje Maria Kluitman (2021) Secretaris
Dana Uilhoorn (2020) Fotograaf
Esmée Kremer (2020) Penningmeester
Eline Schuur (2021) Extern coördinator

Hey iedereen!, Ik ben Esther van der Veer en dit jaar de voorzitter van de buitenlandse reiscommissie. Ik ben 20 jaar oud, woon in Leeuwarden en zit in mn 2e jaar van de MBRT. Als voorzitter hou ik me bezig met de organisatie van de reis en de begeleiding hiervan en waar nodig de ondersteuning van de leden in de commissie. Ik hoop dat we volgend jaar een mooie reis kunnen maken en heb er zin in om er mee aan de slag te gaan! :)


Ik ben Heert, 19 jaar oud en doe nu het eerste jaar mbrt opnieuw. Ik ben dit jaar de vice-voorzitter van de buitenlandse reiscommissie.​​​​​​​

Hoii, mijn naam is Sarie Kluitman en ik ben dit jaar actief bij de buitenlandse reiscommissie. Ik ben 17 jaar oud en zit in mijn eerste jaar. Ik woon sinds kort in Groningen, maar ik kom oorspronkelijk uit het onmeunig mooie Twente. Nu hopen dat de reis door kan gaan, we gaan in ieder geval proberen er iets moois van te maken!:)

Hoi! Ik ben Esmée Kremer, 21 jaar en ik woon in Sneek. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding MBRT en zit nu ook in de buitenlandse reiscommissie. Samen met Dana neem ik de functies ‘penningmeester’ en ‘fotograaf’ op me. De penningmeester is verantwoordelijk voor de geldzaken rondom de reis en de fotograaf legt natuurlijk alle gezelligheid vast :)!

Heyhey, ik ben Eline Schuur, 18 jaar en woon in het prachtige Groningen. Ik hou van sporten en reizen natuurlijk. Ik ben extern coördinator van buitenlandse reis commissie en zit in het eerste jaar van de studie MBRT :) En Ik ga zorgen voor het contact tussen de commissie en alle personen en bedrijven.

Hey hoi! Ik ben Dana Uilhoorn, 19 jaar oud en woon in Zuidlaren. Ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van de MBRT aan de Hanzehogeschool. Dit jaar deel ik de functie van de fotograaf en penningmeester met Esmée! De penningmeester is verantwoordelijk voor de begroting van de buitenlandse reis, en de fotograaf spreekt natuurlijk voor zich ;) 

Groetjessss