Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Heert Tjidde Metselaar (2020) Voorzitter
Romee Coster (2019) Vice-voorzitter
Lex Jan Reinders (2020) Secretaris
Rixt de Vries (2020) Penningmeester
Hester Groeneveld (2020) Extern coördinator

Hoi

Wij zijn de Activiteitencommissie dit jaar. We bestaan uit 2 jongens en 3 meiden. Wij organiseren elke maand een leuke activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Zo hebben we aan het eind van het jaar een BBQ en gaan we nog een keer naar een pretpark.

Ik ben Heert, 19 jaar oud en doe nu het eerste jaar mbrt opnieuw. Ik ben dit jaar de voorzitter van de activiteitencommissie.

Ik ben Romée, officieel derdejaars student en ben 19 jaar oud. De afgelopen jaren ben ik al actief geweest bij Exploratio en ik wilde niets van deze sfeervolle vereniging missen. Vandaar dat ik me dit jaar heb aangesloten bij de activiteitencommissie als vice-voorzitter :) 

Mijn naam is Lex, ben 18 jaar en zit in mijn tweede jaar van MBRT. Dit jaar ben ik de secretaris van de activiteitencommissie!​​​​​​​

Hi! Ik ben Rixt, ik ben 19 jaar en zit momenteel in mijn tweede jaar. Ik ben dit jaar penningmeester van de activiteitencommissie!

Hallo ik ben Hester, ik ben 18 jaar. Ik zit voor de tweede keer in het eerste jaar. En ik ben de extern coördinator van de activiteitencommissie voor dit jaar.