Onze partners

De_Ganze.png

Shirt a la Minute:

15% korting bij het bedrukken van kleding!SHIRTALAMINUTE.png


De Ganze:

10% korting op fietsen bij allebei de locaties van De Ganze.
De-Ganz-logo-1.jpg


Cantina Mexicana:

15% korting op het eten bij Cantina Mexicana, El Txoko, Louis XV, Het Zwarte Schaap en D'Oude Brandweer.

Het heerlijke tapas restaurant ‘El Txoko’ heeft nog een aparte deal voor ons. Namelijk voor €18,50,- onbeperkt tapas eten op maandag t/m donderdag en voor €22,50,- onbeperkt tapas op vrijdag t/m zondag.


cantina.jpg


Wakker bij Bakker Student Coaching:

Wakker bij Bakker biedt coaching aan voor studenten rond veel voorkomende uitdagingen:

  • Psychische klachten
  • Van studiekeuze- tot loopbaanbegeleiding
  • Effectief studeren
  • Balans studie en studentenleven voor motivatie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling


Als lid van je vereniging heb je recht op een gratis kennismakingsgesprek. Blijf dus niet onnodig lang met dezelfde uitdagingen zitten en ga vrijblijvend een gesprek aan. Bezoek gerust de site www.wakkerbijbakker.nl voor verdere informatie of stuur even een mailtje naar meldjeaan@wakkerbijbakker.nl.


Wakker_bij_Bakker_poster_algemeen_klachten_1.jpg

Medsocks:

Met de code EXPLORATIO krijg je 15% korting op sokken. 

Afbeelding1.png

De Negende Cirkel:

De negende cirkel is onder hetzelfde management als die van de brouwerij. Deze bar is een plek voor meerdere studieverenigingen, waar veel mensen plezier hebben en is al 50 jaar het studentenfeestcafe van Groningen. Dit is ook de plek waar S.V. Exploratio haar maandelijkse borrels houdt. In samenwerking met S.V. Exploratio word er elke maand een thema borrel gehouden waar onze leden onder genot van een drankje kunnen socialiseren met andere leden. Wil je meer weten of heb je vragen over de negende cirkel? Ga dan naar: https://negendecirkel.nl/home/.

logo_de_negende_cirkel.jpg
de negende cirkel
iris-mbb-jobs-switzerland-f-high_01.png
IRIS medical

IRIS medical:

Ons bureau is al 30 jaar gespecialiseerd in het professionel begeleiden van MBB'ers naar Zwitserland, met veel praktisch ervaring in dit mooie alpenland. We kennen nagenoeg alle ziekenhuizen en afdelingen. Veel vacatures worden buiten het internet om eerst aan ons voorgelegd. We selecteren de banen op kwaliteit, de werksfeer, nieuwe technieken en ontwikkelingsmogelijkheden. Kortom: we hebben verstand van je beroep! Begeleiding met een taalcursus Duits of met een beëdigd docent die je gericht les geeft. Voor een solicitatiebezoek ontvang je reiskostenvergoeding.


Onze sponsoren