Onze partners

De_Ganze.png

Shirt a la Minute:

15% korting bij het bedrukken van kleding!SHIRTALAMINUTE.png


De Ganze:

10% korting op fietsen bij allebei de locaties van De Ganze.
De-Ganz-logo-1.jpg


Cantina Mexicana:

15% korting op het eten bij Cantina Mexicana, El Txoko, Louis XV, Het Zwarte Schaap en D'Oude Brandweer.

Het heerlijke tapas restaurant ‘El Txoko’ heeft nog een aparte deal voor ons. Namelijk voor €18,50,- onbeperkt tapas eten op maandag t/m donderdag en voor €22,50,- onbeperkt tapas op vrijdag t/m zondag.


cantina.jpg

Wake Up Student Coaching:

Ontmoet Wake Up Student Psychology & Coaching

De studententijd biedt veel mogelijkheden, maar ook zeker net zoveel uitdagingen. Tijd om onze partner Wake Up Student Psychology & Coaching aan jullie voor te stellen. De Student Coaches bieden coaching aan voor studenten rond veel voorkomende uitdagingen:

✔ Psychische klachten zoals stress, faalangst, somberheid of lage concentratie;

✔ Effectief studeren zoals planning, mindmapping of tentamen aanpak;

✔ Studiekeuze tot loopbaanoriëntatie;

✔ Balans studie en studentenleven vinden voor motivatie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling.

Blijf dus niet onnodig lang met dezelfde uitdagingen zitten en ga als lid vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan gericht op jouw persoonlijke klachten en uitdagingen. Je kunt binnen een week terecht voor een gesprek. Bezoek gerust de site www.wakeupstudent.nl voor verdere informatie of stuur even een mailtje naar info@wakeupstudent.nl.

Wake_Up_Instagram-Algemeen_aanbod_NL.jpg

Medsocks:

Met de code EXPLORATIO krijg je 15% korting op sokken. 

Afbeelding1.png

De Negende Cirkel:

De negende cirkel is onder hetzelfde management als die van de brouwerij. Deze bar is een plek voor meerdere studieverenigingen, waar veel mensen plezier hebben en is al 50 jaar het studentenfeestcafe van Groningen. Dit is ook de plek waar S.V. Exploratio haar maandelijkse borrels houdt. In samenwerking met S.V. Exploratio word er elke maand een thema borrel gehouden waar onze leden onder genot van een drankje kunnen socialiseren met andere leden. Wil je meer weten of heb je vragen over de negende cirkel? Ga dan naar: https://negendecirkel.nl/home/.

logo_de_negende_cirkel.jpg
de negende cirkel

Medical Werff:

Het meest complete assortiment voor iedere medische specialist. Wij als S.V. Exploratio hebben veel gebruik gemaakt van Medical Werff. De witte jasjes die elk jaar verkocht worden komen hier vandaan.

medical_werff.png

Confetti:

Deze partner is een sponsor voor onze activiteiten. Bij Confetti kan je veel feestkleding en versiering vinden voor veel verschillende thema's voor een lage prijs. 

Confetti.png

Bozu Beverages:

Iced tea, but better! 4,5% alcohol. Dit heerlijke drankje is te kopen in de supermarkten. Je kunt het ook bij je laten bezorgen door te bestellen bij https://hardseltzer.nl/.  Hou onze socials in de gaten want drie keer per jaar hebben wij een fantastische kortingscode! 

Logo_BOZU_algemeen_zwart.jpg