Binnenlandse reiscommissie

Binnenlandse reiscommissie

Melanie van den Berg (2019) Secretaris
Renee Mulder (2019) Vicevoorzitter
Esmee Vos (2019) Voorzitter
Thijmen Walsweer (2019) Penningmeester

De binnenlandse reiscommissie wordt ook wel de binnenlandse reisco genoemd. Dit jaar gaat de binnenlandse reisco weer super erg zijn best doen om ervoor te zorgen dat wij op pad mogen in eigen land. Tijdens de reis zorgen we voor leerzame activiteiten, maar ook voor niet-school gerelateerde activiteiten, zoals wijnen (nix 18). Wij zorgen voor een toplocatie en hopen dat meneer/ mevrouw COVID ons land met rust laat. De commissie bestaat dit jaar uit geweldige topper die we hier graag even willen voorstellen:

Esmee, voorzitter
Heee! Ik ben Esmee Vos en ik ben 18 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar MBRT. Ik woon sinds een tijdje in Groningen op kamers! Oorspronkelijk kom ik uit Hoogeveen. Ik ben dit jaar de voorzitter van de binnenlandse reiscommissie! Dit houdt in dat ik samen met Renee verantwoordelijk ben voor de afspraken, vergaderingen, deadlines ect. 
Wij gaan er voor zorgen dat er een gezellige reis op de planning staat (als Corona het toelaat). Hopelijk tot dan!

Renee, vicevoorzitter 
Hooi, ik ben Renee Mulder en ben 19 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van de top opleiding MBRT en ik ben vicevoorzitter van de binnenlandse reisco. Dit houdt in dat ik Esmee haar helpende hand ben. Ik woon al een jaartje in Groningen. Ik vind Groningen een super gezellige stad, maar het is tijd om een andere stad te bezoeken via de binnenlandse reis!

Melanie, secretaris
Ik ben Melanie van den Berg, ben 20 jaar oud en zit in het tweede jaar. Ik kom uit Assen en woon sinds kort in Groningen! Mijn functie in de binnenlandse reiscommissie is secretaris en dit betekent dat ik tijdens vergadering de notulen bij houd.

Thijmen, penningmeester
Hoi, mijn naam is Thijmen Walsweer. Ik ben 21 jaar, woon in Assen en studeer nu MBRT in het tweede jaar. Dit jaar zit ik in de binnenlandse reiscommissie als penningmeester. Dit betekent dat ik het beheer van de financiën onder mij heb.
We willen een leuk uitje organiseren in Nederland en ondanks Corona gaan we er alles aan doen om het door te laten gaan. Ik heb er veel zin in!

Zorg dat je er bij bent, want deze reis wil niemand missen en wie weet tot snel!
Groetjes Esmee, Renee, Melanie en Thijmen.

Afbeelding1.jpg