Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Manon Albertine Geertruida Bakker (2017) Secretaris
Andrea Grdic (2018) Extern
Auke Pieter Klokman (2017) Penningmeester
Robert van Leeuwen (2018) Algemeen lid
Aishana Sha'ira Alisha May (2017) Voorzitter
Lynn Venderbosch (2018) Fotografe

Hoihoi, dit jaar regelen deze geweldige mensen alle activiteiten binnen de opleiding! Wij stellen ons graag voor aan jullie:

Aishana: Hii, ik ben Aishana May en dit jaar ben ik voorzitter van de Activiteitencommissie van S.V. Exploratio! Ik ben 21 jaar oud maar daar lijk ik totaal niet op als je kijkt naar mijn lengte. Naast deze studie heb ik ook mijn eigen salon aan huis waar ik nu 2 jaar als ZZP’er wimperextensions zet.

Vanaf het 1e jaar ben ik al een actief lid: vorig jaar zat ik in de kookcommissie van de introcommissie en dit was echt een geweldige tijd! Door actief lid te zijn, leer je zo ontzettend veel nieuwe mensen kennen die je studie een stuk gemakkelijker maken (zoals samenvattingen uitwisselen tijdens de week/dag voor tentamens)!

Dit jaar kunnen jullie nog een paar hele leuke activiteiten van ons verwachten. Vergeet je zeker niet aan te melden en we hopen jullie snel te mogen zien! Kusjes!

Manon: Ik ben Manon Bakker 19 jaar en ben secretaris van de activiteiten commissie. 

Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding en heb het nog steeds erg naar mijn zin.

Vorig jaar heb ik niet bij een commissie gezeten, maar het leek mij leuk om toch meer mensen van de opleiding te leren kennen. Daarom heb ik er voor gekozen bij te commissie te gaan!!:) 

Robert: Heey, ik ben Robert van Leeuwen ik ben eerstejaars student en zit bij de activiteitencommissie. Tot nu toe vind ik het erg gezellig bij de activiteitencommissie. Mijn hobby is vooral met vrienden uitgaan ook mag ik graag sporten ook al is dit dit jaar sterk afgenomen doordat ik op kamers ben gaan wonen. Verder heb ik het erg naar m'n zin op de opleiding en vind ik de activiteiten buiten school ook erg leuk om aan deel te nemen. Naast school heb ik ook nog een vakantiebaantje waar ik het geld verdien om mijn kamer en de opleiding te betalen

Auke: Hallo, ik ben Auke, ik ben 18 jaar en zit nu in het tweede studiejaar van de MBRT. Ik kom uit Fryslân, maar er gaat uiteraard niks boven Groningen.

Ik ben de penningmeester van de activiteitencommissie. Het is mijn taak om te letten op de inkomsten en uitgaven van de commissie en ervoor te zorgen dat dit binnen het budget valt.

In mijn eerste jaar was ik ook al actief lid bij exploratio, maar dan als kok bij de introcommissie. Hier heb ik veel nieuwe, gezellige mensen leren kennen en ook het introkamp zelf was natuurlijk zeer gezellig.

Andrea: Hoihoi! Ik ben Andrea Grdic, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Heerenveen. Daar doe ik aan volleybal en doneer ik aan de sportschool. 

Ik zit nu in het eerste jaar van MBRT en ben ook lid van de Activiteitencommissie van Exploratio!