Binnenlandse reiscommissie

Binnenlandse reiscommissie

Romee Coster (2019) Voorzitter
Daan Rieks (2017) Vice-voorzitter
Melissa Gerrits (2020) Secretaris
Isa Pronk (2021) Penningmeester
David Prins (2020) Extern coördinator
Ilse Marjan Holsappel (2020) Fotograaf

Lieve lieve (niet) leden, 


Wij zijn de binnenlandse reiscommissie en wij zijn er op dit moment mee bezig om een te gekke reis voor jullie te organiseren. De reis zal 3 dagen en 2 nachtjes duren. ūü§©

Dit betekent natuurlijk genoeg tijd voor gezelligheid en daarom hebben wij nu alvast een hint voor jullie. (zie foto)


Verder willen wij onszelf graag voorstellen: 

Ik ben Rom√©e, officieel derdejaars student en ben 19 jaar oud. De afgelopen jaren ben ik al actief geweest bij Exploratio en ik wilde niets van deze sfeervolle vereniging missen. Vandaar dat ik me dit jaar heb aangesloten bij de binnenlandse reiscommissie als voorzitter :) 

"Hé allemaal, Mijn naam is Daan, 23 jaar, vicevoorzitter en een soort papa van deze groep. Ik ben al 4 jaar actief bij de vereniging en dit vind ik ontzettend leuk! Vandaar dat ik er nog een jaartje commissiewerk achteraan heb geplakt! Ik hoop jullie allemaal te leren kennen bij de activiteiten en hoop dat ik jullie ook zie op de binnenlandse reis naar ......"

Hey allemaal, mijn naam is Melissa (21 jaar) en ik zit in mijn 2e jaar van de studie. Ik woon sinds een tijdje in het mooie Groningen maar kom oorspronkelijk uit Nieuwleusen. Dit jaar ben ik de secretaris van de binnenlandse reiscommissie, wat inhoudt dat ik tijdens de vergaderingen de notulen bijhoud. Natuurlijk help ik ook bij de organisatie van de reis. Naast dat ik graag voetbal, houd ik er ook van om te shoppen, een drankje te doen met vriendinnen en uit te gaan. Ik hoop daarom ook dat we tijdens de binnenlandse reis kunnen genieten van het uitgaansleven! 

Hoii, ik ben Isa Pronk en ben 17 jaar oud. Ik zit nu in het eerste jaar. Ik kom uit Marienheem maar zit op kamers in Groningen. Dit jaar ben ik de penningmeester van de binnenlandse reiscomissie, dit houdt in dat ik over de financieringen ga. Ik heb er erg veel zin in!! 

Ik ben David, tweedejaars en 20 jaar. Ik woon nu net een tijdje op kamers in Groningen, maar kom oorspronkelijk uit het o zo zonnige Zwolle. Ik ben dit jaar extern coördinator, dit betekent dat ik het contact opzoek met externe bedrijven of hostels.

Hee! Ik ben Ilse Holsappel en ik ben 19 jaar. Ik zit nu in het tweede jaar van de MBRT en ben fotograaf in de binnenlandse reiscommissie. Dit houdt in dat ik leuke foto's maak tijdens de binnenlandse reis. Zo zorg ik er voor dat alle mooie momenten en leuke activiteiten worden vastgelegd. Wij hopen een leuke reis te organiseren naar een gezellige plaats.

tip_binnenlandse_reis.jpg
Tip binnenlandse reis