Partnermogelijkheden


S.V. Exploratio is de studievereniging van de studie Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken aan de Hanze hogeschool Groningen. Dit is een studie die zich specialiseert op de medische beeldvorming en radiotherapie. Dit loopt uiteen van het maken van echo’s, MRI-scans tot het ontwikkelen van een radiotherapie-plan. 

De vereniging organiseert jaarlijkse verschillende studiegerelateerde activiteiten dit loopt uiteen van verschillende lezingen, bedrijfsbezoeken, excursies, beursbezoeken, een jaarlijks tijdschrijft en een symposium. Hier spelen onze partners een grote rol in. Samen zorgen wij voor een mooi resultaat. De vereniging zorgt ook voor sociale activiteiten, zoals een maandelijkse borrel, een kroegentocht en een pubquiz.

De studievereniging telt op het moment van schrijven meer dan 500 leden. De Facebook-pagina telt bijna 900 volgers en de site van S.V. Exploratio is druk bezocht. Hiernaast bevindt de vereniging zich in een instituut met 6 andere studies. Hierdoor is het bereik van de vereniging zeer hoog!


Mocht u na het lezen van de bovenstaande informatie interesse hebben gekregen, schroom dan niet om contact op te nemen. Hier kunt u ook ons partnerboek opvragen. U kunt vrijblijvend mailen naar: extern@sv-exploratio.nl

Het huidig bestuur van S.V. Exploratio heeft in oktober 2022 zitting genomen en bestaat uit Hester Groeneveld, Aron Delger, Isa Pronk, Sophie den Braber en Andrea Ydema.