Promotiecommissie

Promotiecommissie

Gerrit Helder (2019) Voorzitter
Katja van der Meer (2021) Lid
Sophie Sussanna Louisa den Braber (2021) Lid
Marie-Louise Hulst (2021) Lid

Hey hoi, wij vieren vormen dit studiejaar de promotiecommissie. De promotiecommissie maakt alle posters die jullie op school en op de social mediaplatforms van exploratio tegen kunnen komen. Door de posters zijn de MBRT-studenten op de hoogte van alle leuke en interessante activiteiten en borrels die door de commissies en het bestuur georganiseerd worden. Verder zijn wij dit jaar als promotiecommissie verantwoordelijk voor het maken van de promotievideo's. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het maken van promotievideo's. Deze video's worden gemaakt voor de promotie van de grotere activiteiten.

Moi!! Mijn is Gerrit Helder en ik ben 23 jaar. Misschien kennen jullie mij nog als de  intern coördinator '20 - '21 s.v. exploratie. Dit schooljaar ben ik de voorzitter van de promotiecommissie. Naast mijn studie en bezigheden als actief lid binnen explo, vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. Ik spreek graag af om te gaan stappen, terrassen of te sporten. Verder doe ik aan mountainbiken en kickboksen. 

Hii! Ik ben Sophie den Braber, 20 jaar. Ik ben eerstejaars MBRT en dus is dit ook mijn eerste jaar bij de promotiecommissie. Ik houd van koffie, een biertje met vrienden, lekker de stad in en winkelen of lekker creatief bezig te zijn. Ik houd ook heel erg van spelletjes.

Hoi ik ben Katja. Ik ben 20 jaar en zit in mijn tweede jaar MBRT. Ik ben sinds dit jaar actief binnen explo in promotiecommissie. Veder speel ik viool, wandel graag met mijn hond en speel ik graag kaart en bordspelletjes. ​​​​​​​

Hey Hoii, ik ben Marie-Louise Hulst. Ik ben 17 jaar. Ik zit nu in mijn eerste jaar van MBRT daarnaast is het ook mijn eerste jaar bij de promotiecomissie. Ik vind het leuk om dingen samen met mijn vrienden te doen , te sporten en creatief bezig zijn.