Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Ilona Ernst (2017) Voorzitter
Romee Coster (2019) Voorzitter
Carine van der Pol (2017) Vicevoorzitter
Auke Pieter Klokman (2017) Secretaris
Ruben Koelmans (2017) Penningmeester
Janna van Dekken (2019) Extern coördinator

Hallo, 

Wij zijn de activiteitencommissie van Exploratio dit jaar. Wij organiseren de sociale activiteiten en de studie gerelateerde activiteiten, naast deze leuke activiteiten organiseren wij dit jaar ook de lezingen en het symposium. Met deze vijf toppers hopen wij dit jaar leuke, gezellige en leerzame activiteiten te organiseren voor alle leden. Dan volgt er nu een korte voorstel rondje van alle commissie leden van links naar rechts:

Ik ben Romée Coster en ben actief binnen de activiteitencommissie. Mijn functie is secretaris en ook stuur ik de poster aanvragen naar de promotiecommissie toe. 

Ik ben de gestoorde vicevoorzitter Carine. Zit op dit moment in mijn derde jaar van de opleiding. Ik kom uit het prachtige Friesland, wat ik sinds ik studeer snel ben ontvlucht. 

Mijn naam is Ilona Ernst en ik ben dit jaar de voorzitter van activiteitencommissie. Ik ben 20 jaar oud en woon inmiddels in Groningen, maar kom oorspronkelijk uit het mooie Friesland. Mijn taak als voorzitter is overzicht houden en zorgen dat iedereen zijn taken uitvoert.  

Mijn naam is Janna van Dekken en ik ben 20 jaar oud en woon in Boelenslaan. Mijn functie binnen de activiteitencommissie is extern lid.   

Hoi, ik ben Ruben de penningmeester dit jaar. Ik ben 24 jaar oud en ben derdejaars. Ik kom uit Groningen, maar woon nu Paterswolde. 

Wij hopen jullie natuurlijk te zien op onze activiteiten, lezingen en het symposium!

Groetjes Janna, Ruben, Romée, Carine en Ilona

image1-2.jpg