Alumni

Lieve afgestudeerde MBRT-studenten en docenten,

Vanaf studiejaar 21-22 dankzij de hulp van het bestuur, de raad van toezicht, de kascommissie en jullie als (oud)leden het  alumnilidmaatschap in gebruik is. Hieronder staat uitgelegd wat een alumnilidmaatschap inhoudt en vind je een overzicht waarin de verschillen met een normaal lidmaatschap worden verduidelijkt. 

Het alumnilidmaatschap is een lidmaatschap bij studievereniging Exploratio speciaal voor afgestudeerden aan de opleiding MBRT, mensen die zijn gestopt met de opleiding MBRT of docenten. Het is geen vereiste dat je tijdens de studie MBRT lid bent geweest van studievereniging Exploratio. Het alumnilidmaatschap kost €7,50 per jaar. Voor alumnileden zullen exclusieve activiteiten worden georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan netwerkactiviteiten, werkveldbezoeken en sociale activiteiten. Uiteraard zijn alumnileden ook welkom op de overige activiteiten van studievereniging Exploratio, welke georganiseerd worden voor alle leden. Hierbij betalen alumnileden dezelfde prijs als leden met een normaal lidmaatschap. Let op! Bij meerdaagse activiteiten betalen alumnileden de niet-ledenprijs en bij drukbezochte activiteiten en meerdaagse activiteiten krijgen leden met een normaal lidmaatschap voorrang op alumnileden. De exclusieve activiteiten voor de alumnileden zullen worden georganiseerd door de alumnicommissie. Deze commissie zal bestaan uit alumnileden. De alumnicommissie is de enige commissie binnen studievereniging Exploratio waaraan alumnileden mogen deelnemen. Alumnileden zijn uiteraard ook van harte welkom op de algemene ledenvergaderingen, echter hebben zij geen stemrecht. Door alumnilid te worden blijf je de vereniging en de MBRT-studenten steunen, vergroot je je eigen netwerk en dat van de leden van de vereniging. 


Alumnilidmaatschap

Normaal lidmaatschap

Voor wie

Afgestudeerde of gestopte MBRT-studenten of docenten

(Oud)MBRT-studenten, docenten of personen nauw verwant aan de studie MBRT

Kosten per jaar

€7,50

€15,-

Activiteiten voor alumnileden

X

Algemene activiteiten

Deelname aan alumnicommissie

X

Deelname aan overige commissies

X

Stemrecht tijdens ALV’s

X


Wil jij je aanmelden voor het alumnilidmaatschap en ben je nog lid van S.V. Exploratio, dan kun je dit door een e-mail te sturen naar secretaris@sv-exploratio.nl aangeven. Wil je je uitschrijven en bedenk je later dat je toch alumnilid wil worden of heb je vrienden die geen lid (meer) zijn die alumnilid willen worden kunnen zij zich aanmelden via online inschrijven onder kopje 'Word lid!' https://www.sv-exploratio.nl/word-lid.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de alumnicommissie mail dan naar intern@sv-exploratio.nl in het nieuwe studiejaar en dan zal in september/oktober de commissie gevormd worden. 

Heb je nog vragen en/of opmerkingen over het alumnilidmaatschap? Stuur dan gerust een mail naar secretaris@sv-exploratio.nl