Over ons

Studievereniging Exploratio is voor de studenten van de HBO opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken aan de Hanzehogeschool in Groningen. De vereniging is er op gericht meer samenhang binnen de opleiding te creëren. Dit gebeurt door middel van studie gerelateerde activiteiten, borrels en andere activiteiten.

Word lid voor maar €15,- per studiejaar!

Meld je aan voor S.V. Exploratio! Geniet van een leuke groep mensen, kortingen op alle activiteiten en gratis bijlessen. De studievereniging organiseert leuke (studie gerelateerde) activiteiten, borrels en een binnen- en buitenlandse reis. Je kunt lid worden op de introductiedagen of meld je nu alvast aan. Op de introductiedagen is er een mogelijkheid om de verplichte witte jas aan te schaffen met korting. Word lid en hopelijk zien we jou dan op één van de activiteiten.

Geen aanstaande evenementen

Altius. 2021

Daar is hij dan, de 'Altius.' 2021! De redactie van S.V. Exploratio heeft ook dit...