Over ons

Studievereniging Exploratio is voor de studenten van de HBO opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken aan de Hanzehogeschool in Groningen. De vereniging is er op gericht meer samenhang binnen de opleiding te creëren en de kennis van studenten te verbreden. Dit gebeurt door middel van studie gerelateerde activiteiten, borrels en andere activiteiten. Lidmaatschap is dus ook verbonden aan een connectie die je moet hebben met de MBRT.

Word lid voor maar €15,- per studiejaar!

Meld je aan voor S.V. Exploratio! Mits je deel uit maakt of connectie hebt met de MBRT Groningen. Geniet van een leuke groep mensen, kortingen op alle activiteiten en gratis bijlessen. De studievereniging organiseert leuke (studie gerelateerde) activiteiten, borrels en een binnen- en buitenlandse reis. Je kunt lid worden op de introductiedagen of meld je nu alvast aan. Op de introductiedagen is er een mogelijkheid om de verplichte witte jas aan te schaffen met korting. Word lid en hopelijk zien we jou dan op één van de activiteiten.

Word alumnilid voor maar €7,50 per studiejaar!

Ben jij afgestudeerd aan de MBRT, gestopt van de MBRT of een docent?Dan ben je welkom op alle activiteiten en borrels en word voor jou ook nog exclusieve activiteiten geregeld door de alumnicommissie. Ben je nog geen lid dan kan je de link gebruiken. Als je al lid bent van Exploratio kan je een mail sturen naar de secretaris om je lidmaatschap om te zetten.Agenda

Geen aanstaande evenementen

Nieuws