Promotiecommissie

Promotiecommissie

Johanna Hendrikje Engbers (2018) Algemeen lid
Wytske de Haan (2017) Voorzitter
Joyce van der Molen (2018) Algemeen lid


Hallo, wij zijn de promotiecommissie van S.V. Exploratio!

Deze commissie staat nog in de kinderschoenen, want dit is zijn tweede jaar. Vorig jaar is de commissie met mij begonnen. Dit jaar heb ik twee enthousiaste leden mogen ontvangen, namelijk Joyce en Janna.

De promotiecommissie heeft de taak de studenten van de MBRT te informeren en enthousiasmeren voor de geplande activiteiten en borrels, die door de overige commissies bedacht zijn. Dit doen wij door onze creativiteit de vrije loop te geven en de kleurrijke posters te maken die jullie in de gang tegen komen. Verder wijzen wij de studenten op deze activiteiten door voor colleges een kort promo-praatje te houden. Hiervoor hebben wij een presentatie passend bij het thema en vertellen wij kort de belangrijkste informatie, zoals wat de activiteit inhoudt, waar het is en hoe laat.     

Volgend jaar kunnen wij weer nieuwe leden ontvangen, dit is erg handig voor de professionaliseren van het tweede studiejaar. Want je mag met het commissie werk uren rekenen en deze hiervoor gebruiken. Dus als je houd van creatief bezig zijn, de promotiecommissie is jou ding!

Ik hoop dat jullie hiermee een goed beeld hebben van promotiecommissie en zijn leden.

En voor de huidige studenten, tot het volgende promo-praatje!


Wytske de Haan, voorzitter promotiecommissie


IMG-20181217-WA0002.jpg