Nieuws

Metanoia

Metanoia

Wat is Metanoia?
Metanoia is een platform voor gezondheid en welzijn voor zorgverleners. Ze hebben gemerkt dat er onder studenten een grote behoefte is aan informatie en support op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Via Metanoia kun je kennis op doen over persoonlijke ontwikkeling en gezondheid en ervaringen delen met anderen. Als zorgverleners weten we veel van ziekte, maar eigenlijk weinig over onze eigen gezondheid (denk aan slaap, voeding, mentale-, emotionele- en financiële gezondheid).


Wat biedt Metanoia?
Bij Metanoia vind je een podcast, blogs, healthcare en inspiratie op Instagram. Ook bieden ze webinars, online cursussen, masterclasses en retreats. Hierin worden thema’s zoals ‘keuzes maken in je loopbaan’, ‘voor jezelf zorgen’, ‘grenzen aangeven’ en voedingen behandeld. Verder kun je ook één op één coaching krijgen. Ze hebben een netwerk aan coaches en mentoren die persoonlijk aan je gelinkt kunnen worden.


Metanoia’s Ambassadeursteam
Momenteel zijn ze een ambassadeursteam aan het samenstellen, bestaande uit 25 studenten en jonge zorgverleners door heel Nederland. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Het ambassadeursteam is onderdeel van een team die verbonden is in een Whatsappgoep en speelt een super belangrijke rol in het creëren van naamsbekendheid in de zorg.


Mocht je het leuk lijken om hier aan deel te nemen kun je voor meer informatie of voor aanmelding terecht bij mimi@metanoia.health. Ook is er een instagrampagina waar extra informatie op te vinden is, @metanoia_healthcare

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen