Nieuws

Deadline uitschrijven en alumni

Beste leden,

Het einde van het studiejaar nadert, evenals de deadline voor het uitschrijven bij S.V. Exploratio. Wil jij je voor komend studiejaar uitschrijven? Doe dit dan door vóór 1 juli 2022 door het in de bijlage meegestuurde uitschrijfformulier ingevuld op te sturen naar secretaris@sv-exploratio.nl. Schrijf je je later uit dan 1 juli, dan zal je uitschrijving niet meer worden behandeld door het huidige bestuur, en ben je niet uitgeschreven voor het aankomende studiejaar.

Dit studiejaar hebben we het officiële alumnilidmaatschap. Hieronder leggen we uit wat een alumnilidmaatschap inhoudt en vind je een overzicht waarin de verschillen met een normaal lidmaatschap worden verduidelijkt. Wil je alumnilid worden geef dit dan voor 1 juli 2022 aan.

Het alumnilidmaatschap is een lidmaatschap bij studievereniging Exploratio speciaal voor afgestudeerden aan de opleiding MBRT, mensen die zijn gestopt met de opleiding MBRT of docenten. Het is geen vereiste dat je tijdens de studie MBRT lid bent geweest van studievereniging Exploratio. Het alumnilidmaatschap kost €7,50 per jaar. Voor alumnileden zullen exclusieve activiteiten worden georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan netwerkactiviteiten, werkveldbezoeken en sociale activiteiten. Uiteraard zijn alumnileden ook welkom op de overige activiteiten van studievereniging Exploratio, welke georganiseerd worden voor alle leden. Hierbij betalen alumnileden dezelfde prijs als leden met een normaal lidmaatschap. Let op! Bij meerdaagse activiteiten betalen alumnileden de niet-ledenprijs en bij drukbezochte activiteiten en meerdaagse activiteiten krijgen leden met een normaal lidmaatschap voorrang op alumnileden. De exclusieve activiteiten voor de alumnileden zullen worden georganiseerd door de alumnicommissie. Deze commissie zal bestaan uit alumnileden. De alumnicommissie is de enige commissie binnen studievereniging Exploratio waaraan alumnileden mogen deelnemen. Alumnileden zijn uiteraard ook van harte welkom op de algemene ledenvergaderingen, echter hebben zij geen stemrecht. Door alumnilid te worden blijf je de vereniging en de MBRT-studenten steunen, vergroot je je eigen netwerk en dat van de leden van de vereniging. 

 

Alumnilidmaatschap

Normaal lidmaatschap

Voor wie

Afgestudeerde of gestopte MBRT-studenten of docenten

(Oud)MBRT-studenten, docenten of personen nauw verwant aan de studie MBRT

Kosten per jaar

€7,50

€15,-

Activiteiten voor alumnileden

X

Algemene activiteiten

Deelname aan alumnicommissie

X

Deelname aan overige commissies

X

Stemrecht tijdens ALV’s

X

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over het alumnilidmaatschap als wij! Wil jij je aanmelden voor het alumnilidmaatschap en ben je nog lid van S.V. Exploratio, dan kun je door een e-mail te sturen naar secretaris@sv-exploratio.nl aangeven dat je dit wil. Wil je je uitschrijven en bedenk je later dat je toch alumnilid wil worden of heb je vrienden die geen lid (meer) zijn die alumnilid willen worden kunnen zij zich aanmelden online via de website onder het kopje "Word Lid!". De deadline voor het omzetten of aanmelden van je lidmaatschap is 1 juli 2022.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen over het alumnilidmaatschap? Stuur dan gerust een mail naar secretaris@sv-exploratio.nl

Dit jaar waren er weinig activiteiten. We hopen volgend jaar meer te bieden. 

 

Onze sponsoren