Nieuws

Maatregelen COVID-19

Beste leden, 

Vanwege COVID-19 stelt S.V. Exploratio een aantal regels op om de gezondheid van haar leden te waarborgen. Tijdens alle activiteiten worden corona checklists ingevuld. Ook graag voor elke activiteit de handen desinfecteren en je natuurlijk houden aan de RIVM maatregelen.  Daarnaast moet je je voor elk activiteit via de website inschrijven, zonder inschrijving kun je helaas niet deelnemen aan de activiteit. 

Bij de borrels werken we met twee tijdslots, van 21:00-23:00 en 23:00-01:00. Op deze manier kunnen er meer mensen genieten van de gezelligheid van de vereniging. Om de doorstroom tussen de twee tijdslots te versoepelen vragen wij de eerste groep eerder te vertrekken, zodat er bij het in en uit lopen genoeg afstand gehouden kan worden. Wij hopen dat jullie deze beslissing begrijpen, al vinden wij het heel jammer dat niet iedereen er de volle 4 uur kan zijn.

Verder willen wij benadrukken dat wanneer je klachten hebt niet naar evenementen moet komen en laat je dan testen. Blijf thuis zo houd je jezelf en de mensen om je heen veilig. Houd tijdens alle evenementen 1,5 meter afstand en vermijd drukke plekken. Spreek elkaar er op aan als iemand niet genoeg afstand houdt. Was zo veel mogelijk je handen en hoest en nies in je elleboog. Voor meer informatie bekijk de website van het RIVM (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus)

Liefs, 

Explo-bestuur 💙

Onze sponsoren