Nieuws

Bowlen

Bowlen met Explo

Langzaam zie ik de bal richting de pins rollen en ik denk; dit wordt een goede worp. En dan maakt de bal een bocht en beland hij in de goot naast de baan. Weer mis, derde keer op rij. Ik geef het meteen op, winst zit er voor mij niet meer in.

Om mij heen juichen enthousiaste leden van studievereniging Exploratio. Ik ben niet anders gewend. Het jaarlijkse bowlen is van start gegaan en bij de activiteit zijn leden uit veel verschillende cohorten aanwezig. Enthousiasme, plezier en gezelligheid, dat ben ik na vier jaar al wel gewend van Exploratio. Toch word ik er elke keer weer blij van. De winst van bowlen maakt me niet meer uit, ik weet dat dit een hele gezellige avond wordt. Ik zie ook nieuwe gezichten, want een aantal vrolijke eerstejaars zijn ook aanwezig bij deze eerste activiteit van het jaar. 

Iedereen blijft fanatiek de bal de baan op rollen. Sommigen met groot succes, anderen met de één na de andere misser. Maar dat mag de pret niet drukken, 1,5 uur bowlen bleek tekort. Gelukkig zijn er alweer nieuwe activiteiten in zicht en kunnen we de gezelligheid weer voort zetten. 

Tot op de volgende activiteit!

Maaike Brakenhoff

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren